Frakt, Levering & Henting

Frakt, Levering & Henting

Om ikke annet er avtalt hentes blomster, planter og buketter/arrangementer som er laget på bestilling på vårt verksted på Brenna gård i Sørkedalen.

Kjøper får en bekreftelse via e-post/sms med informasjon om hvor/når kjøper kan hente varen.

Selger tar ikke ansvar for forringet eller redusert kvalitet og/eller holdbarhet på varer som ikke blir hentet innen det opprinnelig bestilte/avtalte hentetidspunkt.

Levering er skjedd når kjøper, eller dens representant, har overtatt varen.

Med unntak av blomster, planter og buketter/arrangementer, eller annet hvor det fremkommer ved bestilling/er særskilt avtalt mellom partene, skal varen leveres til kjøper. Lagerførte varer sendes med Posten innen 24 timer etter at bestilling er mottatt med unntak av i helgen og helligdager da bestillingen sendes påfølgende hverdag. Posten beregner 2-5 dagers leveringstid

Ved levering til et pick-up sted vil levering skje innen en gitt frist og du vil få beskjed på SMS og email når varen er klar for opphenting. Opphenting må skje innen angitt tid. Varer som ikke er hentet innen angitt frist vil bli fjernet. Kjøper har i dette tilfellet ikke krav på refusjon for noen del av betalingen.

Risikoen for varen går over fra selger til kjøper når kjøper, eller dens representant, har fått varene levert i tråd med punktet over.